Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

20. 03. 2018. 20:54 >> 20:56

PERU

Zaplijenjena 1,5 tona kokaina namijenjena Evropi

Policija Perua zaplijenila je danas 1,5 tone kokaina koji je trebalo da krene za Evropu u jednom kamionu koji je prevozio kontejnere, javile su vlasti.

Droga je pronađena u kamionu u luci Kaljao kod Lime.

U policijskoj operaciji privedeno je sedam članova bande Nindžas koji su otvarali kontejnere da unutra stave kokain.

"Mislili smo da se radi o mitu, ali ta banda zaista postoji, to su mladi ljudi vrlo okretni, obučeni u crno koji se kreću od jednog do drugog kontejnera da ubace unutra drogu", rekao je generalni direktor policije Ričard Zubiate.

Droga potiče iz najveće oblasti za njenu proizvodnju u zemlji, dolinu rijeka Apurimak, Ene i Mantaro, gdje se nalaze i preostali gerilci Sendero Luminosa koji sarađuju sa trgovcima drogom.

Peru je jedan od najvećih svjetskih proizvođača kokaina, sa oko 400 tona svake godine, prema posljednjim zvaničnim podacima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније