Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

20. 03. 2018. 22:23   >>  22:44 1

SAD - ANAPOLIS

Nova pucnjava u školi, dva učenika ranjena

Jedan učenik je pucao u srednjoj školi u gradu Anapolisu, u američkoj saveznoj državi Merilend, i teško je ranio druga dva učenika.

Nakon toga, učenik koji je pucao je ubijen u razmjeni vatre s pripadnikom obezbjeđenja školskog kampusa, izjavio je okružni šerif.

Jutros je učenik, koji nije identifikovan, pucao u drugog učenika i jednu učenicu u srednjoj školi u Grejt Milsu, u okrugu Sent Meri, zbog čega je intervenisao pripadnik obezbjeđenja, rekao je šerif Timoti Kameron na konferenciji za novinare, prenosi Rojters.

"Naš školski policajac, koji je bio stacioniran u školi, intervenisao je i počela je razmjena vatre. On je gonio napadača, uhvatio ga i upucao, a istovremeno je i napadač pucao u njega, ali policajac nije povrijeđen", rekao je šerif.

Učenik koga je napadač teško ranio, star 14 godina, sada je u stabilnom stanju u lokalnoj bolnici, kao i 16-godišnja učenica, koja je takođe zadobila teške povrede.

Kako se navodi, škola, koju pohađa 1.600 učenika, nalazi se 70 kilometara od Vašingtona.

Do incidenta je došlo poslije malo više od mjesec dana od pucnjave u srednjoj školi na Floridi, u kojoj je ubijeno 17 učenika, podsjeća Rojters.

Riječ je o najnovijoj u nizu pogubnih pucnjava u američkim školama i univerzitetima, napominje britanska agencija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније