Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 07. 2013. 10:31 >> 10:41

POLICIJA PRONAŠLA 4 ČOVJEKA

Izgladnjeli zarobljenici kuće u Hjustonu

Najmanje četiri muškarca potvrdila su policiji da su zatvoreni protiv volje, a vlasti još istražuju jesu li i četiri žene, koje su pronađene u zatočeništvu u kući takođe bile zatvorene protiv volje, objavila je teksaška policija, a prenosi CNN.

Muškarci su stari od 50 do 80 godina, objavila je policija.

Inspektori još pokušavaju da utvrde identitete žena pronađenih u kućama, za koje je policija tvrdi da najvjerovatnije imaju mentalne poremećaje. Jedan je muškarac priveden na ispitivanje, ali policija nije podigla nikakve optužnice.

Policija je muškarce otkrila nakon što je dobila anonimnu dojavu o njima. Kada su provalili su ulazna vrata u kući su pronašli, kako je rekao portparol policije Kese Smit, smeće svuda uokolo i sobu bez stolica i kreveta. Policajci su zatekli trojicu neuhranjenih muškaraca koji su, pretpostavlja se, živjeli u preuređenoj garaži. Nije jasno gdje su boravile žene.

Ekipe hitne pomoći odvele su muškarce koje su zatekli u bolnicu. Jedan je od njih rekao je policiji da je u kući zarobljen čak 10 godina.

Policija sumnja da je ljude zatočio neko ko se koristio njihovim penzijama i socijalnim primanjima. Sumnja se da su neke od zatočenih osoba beskućnici koje je iskoristio neko ko im je obećao topli obrok, pivo ili možda cigarete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније