Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R.

04. 04. 2018. 17:54   >>  17:48

OTAC OTKRIVA

Mrzjela YouTube jer su joj smanjili broj pregleda

Otac Nasim Agdam, osumnjičene da je juče upala u zgradu YouTube-a i počela da puca, da bi se na kraju ubila, kaže da je bila bijesna na sajt zato što su promijenili algoritam za koji vjeruje da ju je "diskriminisao". Danima prije napada niko nije imao kontakt sa njom.

Ismail Agdam, njen otac, navodno je zvao policiju u San Dijegu još u ponedjeljak, kada je otišla od kuće i izrazio zabrinutost povodom njene ljutnje na YouTube, prenosi B92.

Agdam kaže da je njegova ćerka ispričala porodici koliko je ljuta na YouTube i navodno je "mrzjela" kompaniju i vjerovala da su je "diskriminisali" i umanjivali joj broj pregleda.

Policija mu je potom javila da je njegova ćerka pronađena kako spava u automobilu 30 milja jugoistočno od predstavništva YouTube-a u San Brunu. Čovjek je upozorio policiju da njegova ćerka sigurno putuje tamo.

Agdamova je prethodno kritikovala YouTube da namjerno demonetizuje određene kanale i da namjerno smanjuje broj pregleda na njenim klipovima.

"Nema jednakosti u šansi da uspiješ na YouTube-u ili bilo kom drugom sajtu", napisala je navodno na Instagramu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније