Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 07. 2013. 14:28 >> 15:12
2

AMERIČKI AVIONI

Ispustili bombe u Veliki koralni greben

Iz 7. Američke folte saopšteno da predviđeni cilj nije bio slobodan, tako da su avioni bili primorani da ispuste bombe.

Dva američka borbena aviona, u okviru vojnih vježbi, ispustili su četiri bombe u Veliki koralni greben, koji se nalazi sjeveroistočno od Australije.

Iz 7. Američke flote saopšteno je da su dva borbena aviona tipa "AV-8B Harrir", koji su poletjeli sa nosača aviona, ispustili četiri bombe na najveći svjetski greben u Koralnom moru blizu obale Kvinslenda na sjeveroistoku Australije.

U saopštenju se navodi da su bombe trebale da budu ispaljene na odgovarajući cilj, međutim zbog dojave da predviđeni domet nije slobodan i nemogućnosti slijetanja sa bombama, avioni su bili primorani da ih ispuste.

Kako bi mogućnost štete bila smanjena, bombe su ispuštene u jedan kanal nedaleko od grebena u Koralnom moru.

(AA)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније