Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 07. 2013. 18:07 >> 18:07

NESREĆA NA PECANJU

Rusija: Helikopter pao na turiste

Najmanje troje ljudi, uključujući dvoje Britanaca, poginulo na dalekom sjeveru Rusije kad se na njih srušio helikopter.

Rusko ministarstvo za hitne situacije saopštilo je da se privatni helikopter srušio u regiji Murmanska na poluostrvu Kola, oko 150 kilometara jugoistočno od Murmanska.

Dvoje britanskih turista su stigli u region Murmansk da bi pecali, a do nesreće je došlo kada ih je helikopter iskrcao i zatim pokušao da poleti. Međutim, letjelica se iznenada okrenula na jednu stranu i srušila u pokušaju da se ispravi.

Identitet trećeg poginulog, koji je bio vodič Britancima,  kao i imena poginulih, nijesu zasad saopštena.

Ruski sajt Lajf njuz navodi da su Britanci bili VIP turisti i da su u Rusiju došli zbog izleta koji je osmišljen posebno za strance koji se bave pecanjem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније