Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

17. 04. 2018. 08:39 >> 08:32

BIJELA KUĆA

Još nema odluke o novim sankcijama Rusiji

Američke vlasti planiraju nove sankcije Rusiji ali konačna odluka o tome nije još donijeta, saopštila je kasno sinoć Bijela kuća.

 

 

 

Američka ambasadorka pri UN Niki Hejli izjavila je u nedjelju da će Rusiji biti uvedene nove sankcije i da će Ministarstvo finansija to u ponedjeljak saopštiti ali portparolka Bijele kuće Sara Sanders nije potvrdila tu informaciju.

"Razmatramo nove sankcije Rusii i odluka će biti uskoro donijeta, Još smo u fazi procjene, ali za sada nemamo šta da saopštimo", rekla je Sara Sanders.

Niki Hejli je rekla u nedjelju da će nove sankcije biti uvedene Rusiji zbog njene podrške sirijskim vlastima koje zapadne zemlje optužuju da su 7. aprila sprovele napad hemijskim oružjem u Dumi, posljednjem pobunjeničkom uporištu kod Damaska.

Snage SAD, Velike Britanije i Francuske su zbog tih optužbi izvele u subotu vazdušne napade na vojna postrojenja u Siriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније