Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

18. 04. 2018. 11:33   >>  11:28

TRAMP IZJAVIO

SAD i Sjeverna Koreja počele direktne razgovore

Sjedinjene Američke Države već su počele direktne pregovore sa Sjevernom Korejom na izuzetno visokom nivou, rekao je američki predsjednik Donald Tramp.

Tramp je ponovio da su SAD istraživale pet različitih lokacija za razgovore tipa "jedan na jedan" između njega i sjevernokorejskog lidera Kim Džong una, koji bi trebalo da bude održan početkom juna.

Američki predsjednik je to kazao novinarima u svojoj rezidenciji na Floridi, prenose agencije.

Tramp je otkrio da nijedno potencijalno mjesto za samit nije u SAD.

"Imaćemo dobar ili nećemo imati dobar sastanak, ili uopšte ga neće biti. Zavisi šta će se dešavati", našalio se Tramp sa novinarima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније