Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

23. 04. 2018. 11:39 >> 11:35
1

GRČKA POLICIJA

Rasturen protest migranata na Lezbosu

Grčka policija evakuisala je izbjeglice i migrante koji su protestovali u Mitilinuju, najvećem gradu na ostrvu Lezbos, i prebacila ih u prenatrpan prihvatni kamp na ostrvu.

 

 

U operaciji obavljenoj prije zore policija je natjerala migrante koji su održavali protestno bdjenje na centralnom trgu da uđu u autobuse i prebacila ih u kamp Moria.

Prema lokalnim medijima operacija je trajala manje od 10 minuta.

Migranti koji su se postavili na Trgu Sapfo u gradu tražili su slobodu kretanja, što za najveći broj njih znači premještaj u druge EU zemlje kada dobiju azil, prenijela je agencija AP.

Migrante je sinoć napala grupa ekstemista koji su tražili da napuste trg.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније