Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 04. 2018. 18:23 >> 19:23

"PRIVILEGOVAN ODNOS"

Tramp skidao perut s Makronovog sakoa

Američki predsjednik Donald Tramp danas je učinio još jedan gest simpatije prema francuskom kolegi Emanuelu Makronu kome je rukom skidao trunke i perut sa sakoa prije fotografisanja.

Tramp je učinio taj iznenadni gest prije serije fotografisanja ispred Ovalne sobe u Bijeloj kući, a agencija Frans prenosi da se činilo da je Makronu bio pomalo neprijatno.

"Imamo vrlo privilegovan odnos, evo sad ću da mu skinem perut (sa sakoa)", rekao je Tramp koji je rukom prešao preko Makronovog ramena.

"Mora da bude besprekoran i jeste besprekoran", rekao je Tramp pravdajući svoj gest.

Tramp izjavio da je iranski nuklearni sporazum katastrofalan

Američki predsjednik kritikovao je danas u prisustvu francuskog kolege iranski nuklearni sporazum smatrajući da je katastrofalan i zaprijetio je Iranu da će snositi posljedice ako nastavi svoj nuklearni program, javila je agencija Frans pres.

"Ljudi znaju moj stav o iranskom sporazumu. Taj sporazum je užasan. Nije nikada trebalo da bude postignut", rekao je Tramp na početku sastanka s Makronom u Bijeloj kući.

Tramp je rekao da će s francuskim kolegom danas o tome razgovarati, dok je Makron prije posjete SAD rekao da će pokušati da ubijedi Trampa da ne odustane od tog sporazuma postignutog u julu 2015. godine izmedju šest velikih sila i Irana.

Makron je rekao da će pored Irana s Trampom razgovarati o Siriji i bezbjednosnoj situaciji u tom regionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније