Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

07. 05. 2018. 21:28   >>  21:20

LIDER JERMENSKE OPOZICIJE

"Neće biti osvete kada postanem premijer"

Lider jermenske opozicije Nikol Pašinjan, koji će gotovo izvjesno biti novi premijer, izjavio je da neće biti političke osvete kada on dođe na vlast.

Pašinjan je prethodnih nedjelja predvodio proteste desetina hiljada ljudi i primorao premijera Serža Sargsjana da podnese ostavku, a očekuje se da će ga parlament Jermenije sjutra izabrati za premijera, navodi Asošiejted pres.

"Neće biti osvete. Stranica političkog i ekonomskog progona u Jermeniji je zatvorena", rekao je Pašinjan.

Protesti opozicije u Jermeniji okončani su pošto je vladajuća Republikanska partija nagovijestila da će podržati izbor Pašinjana za premijera.

Ta stranka je navela da će imati svog kandidata za premijera, ali da će glasati za kandidata koji obezbijedi podršku trećine poslanika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније