Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 05. 2018. 20:41 >> 20:34

MAKRON OCIJENIO

Greška povlačenje SAD iz sporazuma

Predsjednik Francuske Emanuel Makron nazvao je danas "greškom" odluku američkog predsjednika Donalda Trampa o povlačenju SAD iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.

"Žao mi zbog odluke američkog predsjednika, mislim da je greška i zbog toga smo mi Evropljani odlučili da ostanemo u sporazumu iz 2015. ", rekao je Makron u intervjuu njemačkoj televiziji povodom njegove posjete Ahenu.

Makron je ponovio da je imao telefonski razgovor s predsjednikom Irana Hasanom Rohanim s kojim se složio da zajedno rade na primjeni sporazuma.

"Najvažnije je očuvanje stabilnosti na Bliskom istoku", rekao je predsjednik Francuske, koji boravi u Ahenu, gdje će mu sutra biti uručena nagrada "Karlo Veliki", koja se svake godine dodjeljuje ličnostima za izuzetan doprinos evropskom ujedinjenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније