Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija; Objavila: J.B.Č. ]

28. 05. 2018. 17:46 >> 17:41

MEKSIKO

Pronađeno sedam tijela, neka raskomadana

U provinciji Guanajuato u centralnom djelu Meksika pronađeno je sedam leševa, od kojih su neki raskomadani.

Državni tužilac saopštio je da postoje tijela sedam osoba za koje se vjeruje da su članovi kriminalne organizacije u Salamanki. U saopštenju je konstatovano da su neki od leševa raskomadani kao i da imaju obilježja suparničke kriminalne organizacije.

Prema izvještaju državnog sistema javne sigurnosti (SNSP), u januaru i februaru ove godine u Meksiku je ubijeno 4.206 osoba.

Tokom prošle godine u Meksiku se dogodilo 29.168 ubistava, što je najveći broj od kada se vodi statistika.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Meksika objavilo je izvještaj u kojem se navodi da je prošle godine u toj zemlji zabilježeno 27 posto više ubistava u odnosu na 2016. godinu.

To je najveći broj registriranih ubistava još od 1997. godine od kada resorno ministarstvo objavljuje tu vrstu godišnjih izvještaja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније