Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ jutarnji.hr, Objavila: P.B. ]

31. 05. 2018. 08:08 >> 08:01
2

U BIJELOJ KUĆI

Tramp sa starletom o reformama

Američki predsjednik Donald Tramp sastao se u Bijeloj kući sa starletom Kim Kardašijan Vest, kako bi razgovarali o reformi zatvorskog sistema u Americi.

Tramp je objavio na Tviteru fotografiju iz Ovalnog kabineta uz komentar:

"Imali smo sjajan sastanak, razgovarali smo o reformama zatvorskog sistema i izricanju presuda".

Čuvena starleta se založila za pomilovanje 63-godišnje Elis Mari Džonson, koja je prije više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika.

Džonson je kažnjena jer je bila veza između velikih snabdjevača uličnih dilera droge, a to joj je bio prvi sukob sa zakonom u životu.

Kardašijan se za njen slučaj zainteresovala krajem prošle godine i pokrenula svojevrsnu kampanju za gospođu Džonson u sklopu koje je razgovarala i sa Trampovim zetom Džaredom Kušnerom, koji je zadužen za reformu zatvorskog sistema.

Kardashian je u daopštenju navela da se nada da će predsjednik pomilovati gospođu Džonson, kojoj je u srijedu igrom slučaja bio rođendan, a američki mediji javljaju da je dogovorila još jedan sastanak o toj temi s Kušnerom, ali i sa njegovom suprugom i predsjednikovom ćerkom Ivankom, sa kojima će uskoro večerati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније