Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 07. 2013. 12:10   >>  12:10

NAKON POBUNE

Libija: Pobjeglo skoro hiljadu zatvorenika

Nakon pobune u jednom zatvoru u Libiji, pobjegla su 934 zatvorenika, a pet čuvara je povrijeđeno u pokušaju da spriječe bijeg zatvorenika.

Čelnik policije u Bengaziju Adnan Mahluf rekao je za agenciju Anadolija da su ukupno 934 zatvorenika uspjela da pobjegnu iz zatvora, nakon pobune u kojoj je povrijeđeno pet članova sigurnosnih snaga.

Mahluf je rekao da su snage sigurnosti prvu pobunu u zatvoru uspjele da stave pod kontrolu, a nakon što su se snage pri libijskoj vojsci povukle, zatvorenici su izazvali drugu pobunu, nakon čega je ukupno 934 zatvorenika uspjelo da pobjegne.

Slučajevi bjekstva iz zatvora, nakon libijske revolucije, vrlo su česti.

 

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније