Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

16. 06. 2018. 20:20 >> 20:07
1

MOSKVA

Taksi uletio u pješake, 8 povrijeđenih

U nesreći danas u centru Moskve kod Crvenog Trga osam osoba je povrijeđeno kada je taksista vozilom uletio u pješake, saopštile su ruske vlasti i dodale da je vozač priveden.

"Danas se u ulici Ilinka u centru Moskve taksista vozilom popeo na trotoar i oborio prolaznike. Prema prvim izvještajima, osam osoba je dobilo ljekarsku pomoć", navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije.

Vozač je, prema prvim podacima, izgubio kontrolu nad volanom.

Ruske agencije prenijele su da je osam pješaka povrijeđeno ali se ne navodi vrsta povrede.

Centar za kontrolu saobraćaja u Moskvi saopštio je da nema stradalih i dodao da je veoma prometna ulica Ilinka odmah do Crvenog Trga zatvorena poslije nesreće.

Rusija je od četrvtka do 15. jula domaćin Svjetskog prvenstva u fudbalu u 11 gradova, među kojima je i Moskva. Nekoliko stotina hiljada navijača širom svijeta očekuje se u Rusiji tokom takmičenja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније