Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

19. 06. 2018. 19:14 >> 19:08
1

SPREMAJU OBJAVU

SAD izlazi iz Savjeta UN za ljudska prava

Administracija predsjednika SAD Donalda Trampa sprema se da objavi da izlazi iz glavnog tijela Ujedinjenih nacija za ljudska prava, u najnovijem povlačenju iz neke međunarodne institucije.

Zvaničnici su rekli da će državni sekretar SAD Majk Pompeo i američka ambasadorka pri Ujedinjenim nacijama Niki Hejli objaviti odluku o članstvu u Savjetu UN za ljudska prava na zajedničkoj konferenciji za novinare danas u Stejt departmentu.

Hejli je prošle godine zaprijetila da će se SAD povući navodeći dugogodišnje američke pritužbe da taj savjet ima predrasude prema Izraelu.

Današnja izjava, međutim, dolazi samo dan pošto je komesar UN za ljudska prava osudio Trampovu administraciju zbog razdvajanja djece od roditelja ilegalnih imigranata na granici s Meksikom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније