Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 06. 2018. 21:25 >> 21:22

PUCNJAVA U ŠVEDSKOJ

Umrla trojica od šestorice ranjenih

Švedske vlasti saopštile su danas da su trojica od šestorice ranjenih muškaraca povrijeđenih u pucnjavi u Malmeu, podlegla povredama.

Policija je navela da su dvojica muškaraca starih 18 i 29 godina tokom noći podlegli ranama zadobijenim u pucnjavi, a zdavstveni zvaničnici su rekli da je treći muškarac u 30-im godinama takođe preminuo, prenosi Tanjug.

Još trojica muškaraca su ranjena u pucnjavi koja se dogodila u ponedjeljak uveče, od kojih jedan teže. Očevici su rekli švedskim medijima da su ti muškarci ranjeni dok su izlazili iz jednog internet-kafea u jugoistočnom dijelu Malmea.

Švedski list Aftonbladet je naveo da su se pucnji čuli blizu policijske stanice tako da su policajci odmah bili na mjestu incidenta.

Policija je navela da još niko nije uhapšen zbog povezanosti s tom pucnjavom i da policajci tragaju za jednim tamnim vozilom. Tužilaštvo je danas saopštilo da događaj nema "teroristički predznak".

Iako je u švedskoj stopa kriminala relativno slaba, siromašni dijelovi Stokholma, Geteborga i Malmea bilježe posljednjih godina rast nasilja koje vlasti pripisuju grupi povezanih s trgovinom drogom i prostitucijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније