Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

20. 06. 2018. 10:50 >> 10:43

NAPAD TALIBANA

U Avganistanu ubijeno najmanje 30 vojnika

U napadu talibana na dva kontrolna punkta u provinciji Badgis, na zapadu Avganistana, ubijeno je najmanje 30 vojnika, rekli su danas zvaničnici te zemlje.

 

 

Vlasti provincije Badgis saopštile su da su talibanski borci najprije izveli napad na kontrolne punktove, a zatim su napravili zasjedu snagama koje su stigle u naselje Bala Murgab.

Kako je navedeno, napad je počeo u utorak uveče po lokalnom vremenu i nastavljen je jutros.

Među talibanima je takođe bilo žrtava, ali još nije poznat bilans, rekli su avganistanski zvaničnici.Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Talibani su aktivni u provinciji Badgis i u više navrata su preuzeli odgovornost za napade na pripadnike avganistanskih snaga bezbjednosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније