Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

23. 06. 2018. 20:46   >>  20:35

ŠPANIJA

Spašeno 769 migranta

Ukupno 769 migranata je danas spašeno u okviru tri operacije španske obalske straže nedaleko od obala, objavila je na Tviteru organizacija Salvamento maritimo.

U Gibraltarskom moreuzu je 298 ljudi pokupljeno sa 16 plovila i ostavljeno u andaluzijskim lukama Tarifa i Barbat.

U druge dvije operacije, 342 migranta su pokupljena u Sredozemnom moru, između Španije i Maroka, a njih 129 u Atlantskom okeanu, kod ostrva Gran Kanarija.

Portparol Salvamento maritima je rekao da su spašeni migranti, među kojima ima djece, žena i beba, najvećim dijelom iz zemalja Magreba i podsaharske Afrike, ali da ih ima i iz Azije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније