Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 06. 2018. 22:27 >> 22:21
1

KOMENTARISAO NA TVITERU

Tramp pogrdno o restoranu koji je izbacio Sanders

Predsjednik SAD Donald Tramp na pogrdan način je danas komentarisao restoran u gradu Leksington, u američkoj državi Virdžinija, koji je odbio da usluži portparolku Bijele kuće Saru Hakabi Sanders.

"Restoran 'Red hen' treba da se usredsrijedi na čišćenje svojih prljavih nadstrešnica, vrata i prozora (kojima je jako potrebno farbanje), a ne na odbijanje da usluže finu osobu poput Sare Hakabi Sanders", naveo je Tramp na društvenoj mreži Tviter (Twitter).

Dodao je: "Uvijek sam imao pravilo, ako je restoran prljav spolja, prljava je njegova unutrašnjost".

Sara Hakabi Sanders je prethodno tokom vikenda navela na Tviteru da je od nje zatraženo da napusti restoran u petak uveče jer radi za Donalda Trampa, nakon čega je, kako je rekla, "ljubazno otišla".

Suvlasnica restorana Stefani Vilkinson nastojala je da za list Vašington post pojasni razloge, ukazujući, pored ostalog, na zabrinutost pojedinih zaposlenih osoba koje su gej, a znaju da je Sandersova stala u odbranu Trampove namjere da zabrani transrodnim osobama da služe vojsku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније