Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Anadolija, Objavio: I. P. ]

09. 07. 2018. 08:06 >> 08:00

NA ZAPADU TURSKE

Novi bilans: U željezničkoj nesreći 24 mrtvih

U željezničkoj nesreći, u kojoj je voz izletio iz šina na zapadu Turske, stradale su 24 osobe, saopštile su jutros turske vlasti.


Operacija potrage i spavanja nastavljeni su rano jutros na mjestu nesreće koja se dogodila u nedjelju kod granice s Grčkom, prenijela je agencija Frans pres.

Putnički voz sa ukupno 368 ljudi krenuo je juče iz provincije Jedrene, kod granice sa Grčkom, ka Istanbulu, a nesreća se dogodila nadomak sela Sarilar, prenijela je agencija Anadolija.

Oko stotinu vozila hitne pomoći upućeno je odmah na lice mjesta, kao i vojni helikopteri za pomoć povrijeđenim putnicima.

Lokalne vlasti su saopštile da je do nesreće došlo usljed obilnih padavina u tom regionu.

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan koji danas polaže zakletvu za novi mandat, uputio je telegrame saučešća porodicama poginulih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније