Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 07. 2018. 16:15   >>  16:06 1

VIDEO IZ BOLNICE

Objavljeni prvi snimci spasenih dječaka

Objavljeni su prvi snimci dječaka iz bolnice u kojoj se liječe poslije dramatičnog spasavanja iz poplavljene pećine u Tajlandu, javio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Na snimku se vide dječaci u bolničkim krevetima sa maskama za lice, a najmanje jedan je pokazivao rukom znak za pobjedu.

Slike i snimci objavljeni su pošto su saopšteni i novi detalji složene spasilačke akcije.

Ljekari su ranije danas rekli da su su dječaci, uzrasta od 11 do 16 godina, oslabili ali da je njihovo zdravstveno stanje ipak zadovoljavajuće.

Trojica imaju blažu upalu pluća i dobili su terapiju. Oni koji su prvi izašli iz pećine već jedu normalno i mogu da se kreću, ostali i dalje jedu pasiranu hranu.

Ronioci su juče spasili svih 12 dječaka i njihovog fudbalskog trenera koji su bili zaglavljeni u pećini od 23. juna.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније