Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

14. 07. 2018. 09:18   >>  09:04

PROBLEM S PLAĆANJEM

Pao Masterkard širom svijeta

Kompanija za platne kartice Masterkard priznala je da su korisnici širom svijeta imali problem s plaćanjima.


Kompanija se u petak izvinila korisnicima i poručila da je problem riješen. 

Taj problem dolazi samo nekoliko nedjelja poslije pošto je Masterkardov rival, kompanija Visa, imala slične tehničke probleme.

Iz Vise su ubrzo saopštili da su teškoće s plaćanjem karticama korisnika širom Evrope izazvani zbog problema hardvera, a ne zbog sajber napada. 

S druge strane, još nije utvrđeno šta je izazvalo prekid u plaćanju kod Masterkarda. 

Kako prenosi FT, pljuštale su žalbe frustiranih korisnika koji nijesu bili u mogućnosti da izvrše svoja plaćanja širom svijeta. 

"Situacija je potpuno riješena i sve transakcije sada rade normalno. Žao nam je zbog neprijatnosti“, saopštili su iz kompanije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније