Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

14. 07. 2018. 10:01 >> 09:47

OPORAVLJAJU SE

Tajlandski dječaci u četvrtak izlaze iz bolnice

Dvanaest dječaka spasenih iz poplavljene pećine na sjeveru Tajlanda biće pušteni iz bolnice u četvrtak, izjavio je ministar zdravlja Pijasakol Sakolsatajadom.

On je rekao da će mladi fudbaleri i njihov trener oporavljaju se fizički i mentalno i biće otpušteni iz bolnice u četvrtak 19. jula.

"Treba da pripremimo djecu i njihove porodice za pažnju koju će imati kad izađu", rekao je on, prenosi Rojters. 

Posljednja grupa od 12 dječaka izvučena je u utorak uveče čime je bezbjedno okončana rizična akcija međunarodnih i tajlandskih spasilaca. 

Dječaci i njihov trener spaseni su iz poplavljene pećine Tam Luang poslije 17 dana provedenih u njoj. Akcija spasavanja trajala je tri dana. 

Oni su izgubili na težini, ali su u dobrom stanju, a ljekari su saopštili da je grupa dobro brinula o sebi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније