Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 07. 2018. 15:43 >> 15:30

"KORISTAN SASTANAK"

Tramp bez velikih očekivanja uoči samita s Putinom

Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je povodom predstojećeg samita s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Finskoj da ne očekuje da će "išta loše" proizaći iz tog susreta, a da "možda bude nešto dobro".

Tramp nije postavio velika očekivanja za samit koji se sjutra održava u Helsinkiju u intervjuu za američku televiziju Si-Bi-Es (CBS) snimljenom juče. U odlomcima intervjua koji je danas objavila ta televizija Tramp je rekao da "ne ide predaleko u svojim očekivanjima".

On je rekao da vjeruje da su takvi susreti "korisni" i dodao da je sastanak s vođom Sjeverne Koreje Kim Džong unom bila "dobra stvar".

Na pitanje o optužbama koje su SAD ove nedjelje podigle protiv desetak Rusa zbog miješanja u američke predsjedničke izbore 2016. godine, Tramp je rekao da "nije pomislio" na to da pita Putina da li će izručiti Americi optužene, ali da će "svakako" pitati ruskog predsjednika o ruskom miješanju u izbore.

Poslije učešća na samitu NATO i zvanične posjete Velikoj Britaniji, Tramp se sada nalazi u Škotskoj, a sjutra će se sastati s Putinom u Helsinkiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније