Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

18. 07. 2018. 22:59 >> 22:45
1

"NASTAVAK PODRŠKE"

FS Hrvatske šalje dresove tajlandskim dječacima

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) pokloniće 12 dresova reprezentacije tajlandskim dječacima koji su spašeni iz pećine u kojoj su bili zarobljeni 15 dana, saopšteno je danas na sajtu te organizacije.

"Po povratku hrvatske fudbalske reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, HNS i predsjednik Davor Šuker donijeli su odluku o slanju 12 dresova novopečenih vicešampiona mladim fudbalerima s Tajlanda, koji su krajem juna zbog monsunske kiše ostali zarobljeni u pećini", piše u saopštenju HNS-a.

Mladi tajlandski fudbaleri u srijedu su se, prvi put nakon što su spašeni, obratili javnosti.

"Hrvatskom nogometnom savezu drago je da se mladi fudbaleri dobro oporavljaju, te im poklanja dresove u znak pažnje za tešku situaciju koju su proživjeli, kao nastavak pružene podrške iskazane čim se nesreća dogodila", navodi HNS.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније