Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

20. 07. 2018. 08:25   >>  08:15

OLUJA NA JEZERU

Najmanje 11 mrtvih u brodolomu u Misuriju

Najmanje 11 osoba stradalo je u nesreći turističkog broda koji se prevrnuo u oluji na jezeru u američkoj saveznoj državi Misuri, saopštile su lokalne vlasti SAD, prenijela je agencija AP.



 

 

Na brodu je bila 31 osoba od kojih je sedam povrijeđeno i prebačeno u bolnicu, navele su kasno sinoć vlasti i dodale da su ronioci angažovani u potrazi za nestalima.

Nesreća se dogodila na jugu Misurija na granici s državom Arkanzas za vrijeme oluje koja se, prema navodima očevidaca, iznenada pojavila, prenijela je agencija Frans pres.

"Dugo živim ovdje ali nijesam nikad vidio takvu oluju", rekao je jedan mještanin i dodao da lokalna meteorološka služba nije upozorila da će doći do tako jakog nevremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније