Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

(B92)

29. 07. 2018. 23:08 >> 22:49

U DVA INCIDENTA

Na Alpima stradala tri planinara

Tri planinara poginula su danas u sjevernom dijelu Visokih Alpa u dva odvojena incidenta, skliznuvši niz stijene, javljaju francuski mediji.

Jutros oko 06:30 sati 40-godišnji Italijan, koji se popeo na visinu od 3.000 metara, izgubio je ravnotežu i skliznuo stotinak metara niže, saopštila je francuska policija.

Spasioci nijesu uspjeli da ga reanimiraju, iako su vrlo brzo stigli na mjesto gde je on pao, a potom su pomogli osobi koja se povrijedila na istoj putanji.

U drugom incidentu, život su danas oko 13:30 sati izgubila dva planinara koji su se peli uz pomoć vodiča ka vrhu visokom 3.000 metara, a prema prvim rezultatima istrage, skliznuli su pedesetak metara niz stijenu, iz nepoznatih razloga, i na mjestu poginuli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније