Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

30. 07. 2018. 17:44 >> 17:31
1

PALESTINCI TRAŽE OSLOBAĐANJE

U izraelskim zatvorima 291 maloljetnik

U izraelskim zatvorima nalazi se 291 maloljetna osoba, potvrdila je službenica Palestinske oslobodilačke organizacije (PLO), Hanan Ashravi.

Ashravi je kazala da se u izraelskim zatvorima nalazi najmanje 5,9 hiljada Palestinaca, prenosi Al jazeera Balkans.

Ona je, nakon puštanja na slobodu Palestinke Ahed al Tamimi (17), pozvala na oslobađanje svih koji se nalaze u izraelskim zatvorima.

Ashravi smatra da Izrael nastavlja da narušava prava palestinskih zatvorenika i da međunarodna zajednica ne čini ništa po tom pitanju.

Politika je, kako je kazala, razlog zbog kojeg su pripadnici snaga sigurnosti Izraela priveli Ahed al Tamimi i njenu majku Nariman.

"Ono što se dogodilo Al Tamimi i što se i dalje događa palestinskim zatvorenicima odraz je kukavičke prirode okupatorskih snaga. Porodica Al Tamimi je simbol otpora, časti i ponosa", rekla je Ashravi.

Izraelski vojni sud osudio je u martu Al Tamimi na osam mjeseci zatvora zbog napada na izraelskog vojnika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније