Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

09. 08. 2018. 22:20 >> 22:06

KAO DRŽAVLJANI SAD

Roditelji Melanije Tramp položili zakletvu

Roditelji prve dame SAD Melanije Tramp položili su danas u Njujorku zakletvu kao američki državljani, saopštio je danas njihov advokat.

Viktor i Amalija Knavs, roditelji Melanije Tramp, živjeli su u SAD kao rezidenti sa stalnim boravkom u toj zemlji, navela je agencija AP.

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp, čije je djevojačko prezime Knavs, rođena je 1970. godine u Novom Mestu, u Sloveniji, koja je tada bila dio SFRJ, a odrasla je u Sevnici otisnuvši se iz tog grada u svijet manekenstva u dvadesetim godinama.

Njen otac Viktor (74) bavio se prodajom automobila, a majka Amalija (73) radila je u jednoj fabrici tekstila, piše AP.

Otac Melanije Tramp stariji je dvije godine od njenog supruga, Donalda Trampa, dodaje agencija.

Melanija je Donalda Trampa upoznala 1998. Godinu dana nakon braka s njim, 2006. godine, dobila je američko državljanstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније