Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

13. 08. 2018. 12:05 >> 11:47

NOVI BILANS

Indonezija: Više od 400 žrtava zemljotresa

Broj poginulih u zemljotresu koji je pogodio indonežansko ostrvo Lombok porastao je na 436, a pričinjena materijalna šteta procijenjena je na najmanje nekoliko stotina miliona dolara, saopštili su danas zvaničnici Indonezije.

Većina žrtava zemljotresa magnitude 7,0 koji je pogodio Lombok 5. avgusta poginula je u urušavanju zgrada, rekli su zvaničnici.

Vlasti Indonezije su navele da su u zemljotresu oštećene kuće i drugi objekti, kao i infrastruktura, a da materijalna šteta iznosi najmanje 342 miliona dolara.

Oko 350.000 stanovnika ostrva Lombok primorano je da napusti svoje domove zbog jakog zemljotresa koji je oštetio ili uništio stambene objekte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније