Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

02. 08. 2013. 23:36 >> 23:36

FRANCUSKA

Protest protiv gej brakova

Legalizacija gej brakova pokrenula je pravu buru u francuskoj javnosti, a antigej aktivisti iz organizacije "La Manif Pour Tous" odlučili su da svoje nezadovoljstvo izraze na zanimljiv način. Oni su protiv zajednice istopolnih osoba protestovali tako što su skinuli majice i popeli se jedni na druge.

Fotografija polugolih muškaraca koji sjede jedni drugima na ramenima, mnogima bi djelovala pomalo gej, ali ne i aktivistima iz organizacije "La Manif Pour Tous". Oni smatraju da je to najadekvatniji način da pokažu nezadovoljstvo povodom legalizacije gej brakova.

Momci su se slikali na vrhu planine, držeći zastavu sa crtežom tradicionalne porodice, a neki od njih su na sebi imali roze bermude.

"Njihov osećaj za ironiju izgubio se u vatrenom fanatizmu. Jesu li svjesni koliko gej izgledaju?", navodi "Hafington Post".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније