Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

23. 08. 2018. 12:17   >>  13:03 2

ID PREUZELA ODGOVORNOST

U Parizu napadač ubio majku i sestru

Teroristička organizacija Islamska država preuzela je odgovornost za napad u predgrađu Pariza, gdje su u napadu nožem ubijene dvije osobe, dok je jedna ranjena.

U predgrađu Pariza su ubijene dvije osobe, a izvori francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova navode da je napadač ubio majku i sestru.

Amak, novinska agencija te terorističke organizacije, objavila je u saopštenju da je napadač "borac Islamske države", ne pružajući za to konkretne dokaze, prenio je Rojters.

Nešto ranije, francuski zvaničnik je naveo da ispituju mogućnost da je u pitanju bila porodična svađa.

Prvobitno je bilo saopšteno da je jedna osoba ubijena, a dvije ranjene, ali je potom francuski zvaničnik objavio da su dvije osobe ubijene, a da je treća teže ranjena.

Televizija BFM izvještava da je napadač uzvikivao "Alahu akbar" i da je napao prolaznike. Kako prenosi AP, muškarac se zatvorio u kuću nakon što je napao prolaznike, a potom ga je ubila policija.

Dvije osobe su zadobile teže povrede. Napad se odigrao u Trapeu, siromašnom predgrađu Pariza.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније