Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2018. 22:52   >>  22:38

"NEMA DOVOLJNO NAPRETKA"

Tramp odgodio Pompeovu posjetu Sjevernoj Koreji

Američki predsjednik Donald Tramp naložio je danas državnom sekretaru Majku Pompeu da odloži najavljenu posjetu Sjevernoj Koreji zbog nedovoljnog napretka u denuklearizaciji ove azijske zemlje.

On je izjavio da je od Pompea tražio da "ne ide u Sjevernu Koreju sada jer ne osjeća da smo napravili dovoljan napredak u denuklearizaciji Korejskog poluostrva".

Ne vjerujem da Kina pomaže u naporima da se to postigne zbog pojačanog pritiska SAD u trgovini sa Kinom, napisao je na tviteru Tramp.

Pompeo je u četvrtak imenovao Stivena Bajgana, visokog funkcionera kompanije Ford za njegovog specijalnog izaslanika za Sjevernu Koreju i saopštio da će njih dvojica posjetiti Pjongjang sljedeće nedjelje.

Neke nezavisne procjene iznose da je Sjeverna Koreja čak i pojačala svoje nuklearne aktivnosti posljednjih nedjelja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније