Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 08. 2018. 11:50   >>  11:44

SAD ODLUČILE

Suspendovano 200 miliona dolara pomoći Palestincima

Američka administracija je saopštila da je suspendovala 200 miliona dolara koji su bili namijenjeni kao pomoć Palestincima na Zapadnoj obali i u pojasu Gaze.

"Na zahtjev predsjednika mi ćemo preusmjeriti više od 200 miliona dolara izvorno planiranih za programe na Zapadnoj obali i u pojasu Gaze. Ti fondovi će biti preusmjereni na neke druge visoko prioritetne ciljeve", izjavio je novinarima visoki zvaničnik Stejt departmenta.

Krajem jula je agencija UN za palestinske izbjeglice (UNWRA) najavila da će otpustiti više od 250 zaposlenih u pojasu Gaze i na Zapadnoj obali, nakon smanjenja pomoći SAD toj međunarodnoj organizaciji za polovinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније