Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

29. 08. 2018. 10:03   >>  11:22

SALVADOR

Uhapšeno više od 400 kriminalaca

Policija u Salvadoru uhapsila je više od 400 članova gangsterske bande Mara Salvatruča, u jednoj od najvećih akcija u borni protiv kriminala u toj zemlji.

Ova banda poznata je i kao MS-13, a neki od uhapšenih osumnjičeni su za trgovinu narkoticima, iznude i naručivanje ubistava policijskih zvaničnika, prenosi AP.

Direktor Nacionalne civilne policije Haurad Koto izjavio je da je cilj akcije hapšenja razbijanje široke finansijske i logističke kriminalne mreže.

Tokom više od 400 pretresa policija je zaplijenila hotele, kuće, vozila i brodove.

Među uhapšenima su i jedan evangelistički pastor koji je navodno kriminalcima davao lažne sertifikate da su bili angažovani u društveno-korisnom radu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније