Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

04. 08. 2013. 22:10 >> 22:10

SAD

Policajac ubio tinejdžera

Jedan policajac je danas u Njujorku ubio 14-godišnjeg dječaka koji je uperio oružje u policijsku patrolu, saopštile su lokalne vlasti.

 

Dvojica policajaca su patrolirala ulicama oko tri sata ujutro, kada su začuli pucnje. Na licu mjesta su zatekli tinejdžera Šalivera Douza kako puca iz pištolja za jednim čovjekom koji je trčao.

Kada su mu policajci naredili da baci oružje, on je cijev okrenuo ka njima, nakon čega ga je jedan od policajaca upucao u glavu.

Douz, koji ranije optuživan za pokušaj ubistva, napad, nedozvoljeno posjedovanje oružja i uznemiravanje, je preminuo na licu mjesta.

Sve optužbe protiv njega su kasnije odbačene.

Kako piše AP, oba policajca su početnici, nedavno zaposleni u njujorškim snagama reda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније