Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 08. 2013. 17:30 >> 17:34

TURSKA

Zbog droge privedeni "Ezel" i "Đul-aga"

U okviru akcije istanbulske policije u cilju suzbijanja trgovine narkoticima u Izmiru su privedeni glumci Engin Altan Diziatan koji je glumio arhitektu Halila u turskoj seriji "Kraj" i Engin Ginajdına, poznatijeg kao Đul-aga u seriji "Sulejman Veličanstveni", prenijela je agencija Anadolija.

Privedene glumce Odjelejnje za borbu protiv narkotika transportovalo je u Istanbul.

Ne odgovarajući na novinarska pitanja, Duziatan i Gunajdin su, nakon obavljenog ljekarskog pregleda, privedeni u odjeljenje istanbulske policije.

U akciji istanbulske policije, u okviru operacije u cilju suzbijanja trgovine narkoticima, pritvoreno je oko 30 osoba, među kojima se nalazi i turski glumac Kenan Imirzalioglu, poznat po ulozi Ezela u istoimenoj seriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније