Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

18. 09. 2018. 11:44 >> 11:30
2

U SIRIJI

Šojgu krivi Izrael za pad aviona

Ministar odbrane Rusije, Sergej Šojgu, rekao je danas u telefonskom razgovoru s izraelskim kolegom Avigdorom Libermanom da je Izrael odgovoran za obaranje ruskog vojnog aviona u Siriji, javila je ruska državna televizija.

Ruska vojska saopštilo je prethodno da su ruski avion za osmatranje oborile sirijske rakete nad Sredozemnim morem kasno sinoć i da je poginulo svih 15 članova posade.

Ruska televizija prenijela je saopštenje Ministarstva odbrane da je Šojgu Libermanu rekao da je Izrael "potpuno kriv" za smrt 15 ljudi.

Šojgu je rekao da Rusija nije bila obaviještena o operaciji Izraela u toj oblasti uprkos posebnoj liniji komunikacije između dvije zemlje koja bi trebalo da spriječi takve nesreće.

On je dodao da Rusija "zadržava pravo" da odgovori na postupke Izraela.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније