Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: B.B

18. 09. 2018. 17:24 >> 17:05

TRAMP NAREDIO

FBI hitno da objelodani informacije o Rusiji

Američki predsjednik Donald Tramp naredio je FBI-u da hitno skine oznaku povjerljivosti sa dodatnih informacija u vezi sa istragom o mogućem miješanju Rusije u američke izbore, saopštila je Bijela kuća.

On je kazao saradnicima da dokumente objave u originalu, bez izmena koje su unijeli pojedini zvaničnici.

Među te zvaničnike spada i nedavno smijenjeni agent FBI Peter Strzok, koji se našao na udaru kritika zbog slanja tekstova u kojima se omalovažava Tramp kao predsjednički kandidat, prenosi britanska agencija Rojeters.

Tramp je, takođe, naložio Ministarstvu pravde da objavi tekstualne poruke vezane za istragu o Rusiji, ali bez izmjena koje su u te poruke unijeli direktor FBI Džejms Komi, bivši zamenik direktora FBI Endrju Mekejb, kao i drugi bivši i sadašnji zvaničnici Ministarstva pravde, prenosi Rojters.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније