Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

14. 02. 2013. 09:55 >> 09:53
1

UKRAJINA

VIDEO: Poginulo pet navijača

U avionskoj nesreći kod Donjecka poginulo je pet, a povrijeđeno 12 osoba, koje su putovale na fudbalsku utakmicu između ukrajinskog Šahtjora i njemačkog Dortmunda, saopštili su zvaničnici.

Tačan uzrok nesreće još nije poznat, a iz Ministarstva za vanredne situacije kazali su da se avion "antonov AN-24", koji je doletio iz južnog priobalnog grada Odese, prevrnuo i prelomio po slijetanju.


"Većina preživjelih uspjeli su da se sami udalje od aviona", rekla je portparol ministarstva vitlana Borodina, dodajući da je u letjelici bilo ukupno 44 putnika i članova posade.

Putnici su išli na utakmicu u Donjecku između ukrajinskog Šahtjora i njemačkog Dortmunda, pred čiji je početak minutom ćutanja odata pošta poginulim navijačima.

(MINA)


Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније