Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92,I.Š. ]

25. 09. 2018. 09:43   >>  09:29

SLIČAN SCENARIO

Tramp najavio novi sastanak s Kimom

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio da će se uskoro ponovo sastati s Kim Džong Unom, uz sličan scenario, ali na drugom mjestu.

 

 

 

Tramp je to izjavio u Njujorku, pojavivši se pred novinarima zajedno sa predsjednikom Južne Koreje Mun Džae-inom, prenosi AP.

Prema Trampovim riječima, susret s Kimom uslijediće u "ne tako dalekoj budućnosti", a detalji s tim u vezi biće objavljeni "prilično brzo".

Tramp i Kim su se u junu sastali u Singapuru radi razgovora o denuklearizaciji Korejskog poluostrva.

I južnokorejski predsjednik se nedavno sastao s Kimom i Trampu je, tokom susreta u Njujorku, prenio poruku sjevernokorejskog lidera, navodi američka agencija.

Tramp je izjavio i da je "uzbuđen" što potpisuje novi trgovinski sporazum sa Južnom Korejom. Zaključio je da će sporazum biti koristan za

obje zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније