Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

25. 09. 2018. 20:28 >> 20:11

I SARADNICIMA

SAD uvele sankcije supruzi predsjednika Venecuele

Američko Ministarstvo finansija uvelo je sankcije osobama bliskim predsjedniku Venecuele Nikolasu Maduru, uključujući i njegovoj supruzi, saopšteno je danas u Vašingtonu.

Sankcije su uvedene protiv četiri osobe, među kojima su supruga predsjednika Silija Adel Flores de Maduro i potpredsjednica Delsi Rodriges. Njihova dobra su zamrznuta na američkom tlu.

"Predsjednik Maduro se oslanja na svoje okruženje kako bi zadržao vlast dok njegov režim sistematski pljačka ono što je ostalo od bogatstva u Venecueli", rekao je američki ministar finansija Stiven Mnučnin.

Duboka politička i ekonomska kriza mjesecima potresa Venecuelu, kojoj su SAD ranije uvele sankcije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније