Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

29. 09. 2018. 13:19 >> 13:00
6

U KATALONIJI

Sukobili se policija i separatisti

Katalonska policija se danas u centru Barselone sukobila s grupom pristalica nezavisnosti Katalonije koji su se okupili da bi protestovali zbog šetnje španskih policajaca koji traže veće plate.

Lokalna policija je intervenisala kada je jedan od pristalica nezavisnosti bacio boju na učesnika šetnje podrške španskim policajcima.

Policajci su upotrijebili pendreke da bi potisnuli separatiste i razdvojili suprotstavljene grupe.

Napetosti su povećane u Kataloniji pred godišnjicu referenduma o nezavisnosti koji su održali regionalni lideri.

Na dan tog referenduma je došlo do nasilja španske policije i Civilne garde nad glasačima, pri čemu je bilo više stotina povrijeđenih.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније