Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92,I.Š. ]

01. 10. 2018. 09:23 >> 09:03

SOLSBERI

Zaharova: Možda "Novičok siti" bude na karti

Grad u kom su otrovani bivši ruski dvostruki agent i njegova ćerka Solsberi namjerava da angažuje stručnjake kako bi im se popravio imidž.

 

 

 

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ismijala je vijest koju je objavio britanski "Gardijan" o "timu konsultanata" koji su dovedeni u Solzberi na jugu Engleske kako bi poboljšali njegov imidž, nakon što je u tom gradu otrovan bivši ruski agent Sergej Skripalj.

"Imajući na umu da je tu informaciju prenio 'Gardijan', može se pomisliti da su neki eksperti za poboljšanje imidža britanskih gradova preuzeli posao", napisala je Zaharova na svom Fejsbuku i dodala da bi "Novičok siti" mogao u bliskoj budućnosti da se pojavi na kartama, prenosi Tass.

List "Gardijan" prenio je da je stopa posjećenosti tog grada opala za 14 odsto, kao i da su angažovani konsultanti koji bi trebalo da nađu način da promijene percepciju turista o tom gradu.

U Solzberiju su u martu ove godine pronađeni otrovani bivši ruski dvostruki agent Sergej Skripalj i njegova ćerka za koje se ustanovilo da su otrovani nervnim agensom novičokom, a za njihovo trovanje Velika Britanija optužila je Rusiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније