Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B92 [ Objavio: O.Z. ]

03. 10. 2018. 15:06   >>  14:45 6

PUTIN OŠTAR

"Skripalj je običan špijun, đubre i izdajica"

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio da je Sergej Skripalj običan špijun, đubre i izdajica svoje zemlje.

Podsjetimo, bivši ruski dvostruki agent otrovan je u martu u engleskom gradu Solzberiju, zajedno s ćerkom Julijom. Oni su nađeni bez svijesti pored klupe u parku. Nakon analiza utvrđeno je da su otrovani nervnim agensom "Novičok" koji se, kako tvrdi Velika Britanija, proizvodi jedino u Rusiji.

Ovo je prvi put da je Putin išta direktno rekao o Skripalju, čiji slučaj je toliko zategao odnose Rusije i Velike Britanije da su dvije zemlje međusobno protjerale ambasadore.

Na današnjoj konferenciji za medije, Putin je rekao da se Skripalj u pojedinim medijima pominje kao borac za ljudska prava. On je, jednostavno špijun. Izdajnik svoje zemlje. Postoji takva stvar - biti izdajica svoje zemlje. On je to,", kazao je Putin na međunarodnom energetskom forumu koji se održava u Moskvi.

"Zamislite da u vašoj zemlji postoji osoba koja ju je izdala. Kako bi ste ga vi tretirali? On je jednostavno đubre", kazao je Putin i dodao da je Skriplaj sarađivao sa stranim tajnim službama nakon što je otpušten iz ruske tajne službe.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније