Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

08. 08. 2013. 15:54 >> 15:54

BOMBA NA SAHRANI

Pakistan: U napadu 38 mrtvih, 65 ranjenih

U samoubilačkom napadu na sahrani Zubejir Muhibulaha, šefa policije u gradu Kuet na jugu Pakistana ubijeno je 38 osoba, a ranjeno više od 65.

 

 

Prema posljednjim podacima, u napadu je ubijen i zamjenik direktora policije Fajaz Ahmad i veliki broj policajaca koji su prisustvovali sahrani. Tokom dženaze samoubica je aktivirao bombu, a zvaničnici su istakli da je u napadu korišteno više od osam kilograma eksploziva. Svi ranjeni prebačeni su u lokalne bolnice. Ljekari strahuju od mogućnosti porasta žrtava.


Još uvijek niko nije preuzeo odgovornost za napad.

 

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније