Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

08. 10. 2018. 09:12 >> 08:52
1

NEĆE KREDITE

Erdogan: Nikad više MMF

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da Turska više nema namjeru da uzima kredite od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

"Današnjoj Turskoj nijesu potrebne pozajmice ili tehnička podrška MMF-a", rekao je Erdogan, prenosi Tass pozivajući se na tursku agenciju Anadolija. 

Kako je dodao, tema uzimanja kredita od MMF-a "zatvorena je jednom i zauvjek". 

Turska je posljednja dugovanja prema MMF izmirila 2013. godine, a nove diskusije na tu temu pokrenute su nakom pada domaće valute - turske lire, u avgustu zbog napetosti u odnosima sa SAD, nakon što je Vašingtin podigao carine na uvoz čelika i aluminijuma iz Turske.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније