Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

28. 10. 2018. 21:10 >> 20:47

NAKON NAPADA U SAD

Francuska: Pojačana bezbjednost oko sinagoga

Francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova naložilo je danas pojačavanje bezbjednosti oko sinagoga u zemlji poslije napada na jevrejsku bogomolju u SAD, gdje je napadač ubio 11 osoba prije nego što je priveden.

"Zatražio sam od policijskih prefektura da pojačaju bezbjednost oko sinagoga", izjavio je francuski ministar unutrašnjih poslova Kristof Kastaner, koji je osudio napad u američkom gradu Pitsburgu.

"Antisemitizam ubija. Antisemitizam nema granica. Užasan napad u Pitsburgu predstavlja tragičan dokaz. Budimo ujedinjeni protiv mržnje", rekao je Kastaner.

Francuski predsjednik Emanuel Makron, koji je juče bio u Istanbulu na samitu o Siriji, takođje je osudio antisemitski čin u Pitsburgu i izrazio solidarnost prema SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније